Timelønnet servicetekniker til lørdagsarbejde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til vores servicekontor i Nordjylland søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer i Øster Hurup.

Om os

Awaze A/S er en del af Europas førende udbyder af feriehuse med samlet 110.000 enheder på over 600 destinationer i 25 lande på tværs af kontinentet. Vores formål er enkelt – at glæde husejere og gæster. Virksomheden driver mere end 25 brands, herunder Cottages.com, NOVASOL, Hoseasons, Landal og James Villa Holidays.

Markedet for feriehusudlejning er vokset kraftigt de seneste par år, eftersom flere og flere mennesker ønsker plads, fleksibilitet og unikke oplevelser. Du vil blive ansat i Awaze A/S og arbejde med NOVASOL brandet, som har det største udvalg af feriehuse i Danmark og over 50.000 feriehuse i hele Europa. Med mere end 53 års erfaring på vores marked ved vi noget om feriehusudlejning. For at yde den bedst mulige service til husejere og gæster har vi lokale servicekontorer i en række europæiske lande, alene 29 i Danmark.

Om stillingen

Som timelønnet servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere. Din fornemmeste opgave er at servicere feriehusene i det respektive sommerhusområde. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene. Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  1. Pasning af pool og spa
  2. Kontakt med håndværkere og husejere
  3. Diverse ad hoc-opgaver
  4. Indgå i et vagtrul

Dine kvalifikationer

Vi har brug for en serviceminded, positiv og stabil kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau. Som person er du en udpræget teamplayer med en positiv og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder. Det er vigtigt, at du kommunikerer ubesværet med mange forskellige typer af mennesker og kan administrere perioder med arbejdspres og lange dage.

Det er en stor fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også bare generelt have hænderne rigtigt skruet på. Derudover er det vigtigt, at du:

  1. Har flair og interesse for teknik (pc, internet, TV, varmepumpe m.m.)
  2. Har et godt overblik og god ordenssans
  3. Er kvalitetsbevidst
  4. Er fleksibel og åben for nye udfordringer
  5. Kan arbejde i weekender og på helligdage
  6. Kørekort (og helst egen bil)

Du skal have gyldigt kørekort B og kunne begå dig på både dansk, engelsk og gerne tysk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

NOVASOL A/S Øster Hurup, Kystvejen, 9560 Hadsund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: jobteam@mariagerfjord.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848248

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet