Sales Manager

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende leverandør af cylindersmøreapparater til 2-takts marine dieselmotorer med egen udvikling, produktion og service. Virksomheden leverer sine produktløsninger til en lang række skibskonstruktioner - alt fra containerskibe til tankskibe og har 106 års erfaring inden for innovativ produktudvikling, kreative løsninger og effektiv installation af deres topmoderne produkter. Denne erfaring benyttes aktivt i det daglige virke med et stort fokus på kontinuerlig fornyelse af produkterne – virksomheden tilbyder således en lang række moderne smøresystemer verden over.

Hans Jensen Lubricators er blevet en del af G&O Maritime Group og indgår samtidig i ejerkredsen bag gruppen. Beslutningen er truffet for at styrke både HJL’s og G&O Maritime Groups vækst- og udviklingsmuligheder i de kommende år, hvor den grønne omstilling inden for shipping giver en række muligheder, der skal forfølges.

Hans Jensen Lubricators’ portefølje inkluderer avancerede cylindersmøresystemer, online fjernovervågning, rådgivning indenfor motor- og cylindertilstandsoptimering samt service og uddannelse.

Til at styrke virksomhedens tilstedeværelse og salgsindsats på relevante markeder søges nu en Sales Manager.   

Strategisk relationssalg – Stakeholder Management – Verdensførende vækstvirksomhed  

Har du en solid og international salgsprofil, og motiveres du af at etablere en tillidsvækkende og relationsskabende dialog med en række spændende stakeholders? Så har du nu muligheden for at sætte dit præg på den fremtidige udvikling af en verdensførende og innovativ vækstvirksomhed med cutting-edge teknologi. Som Sales Manager kommer du til at indtage en ansvarsfuld og indflydelsesrig salgsrolle, hvor du får rig mulighed for at skabe værdi i en organisation, som er grundlagt på ønsket om at levere revolutionerende kvalitetsløsninger. Du kommer således til at gøre en betydelig forskel i et stærkt salgsteam, der med sine anerkendte produkter brænder for at yde et bidrag til den grønne omstilling. Dertil bliver du en del af en organisation drevet af ambitiøse medarbejdere, og du vil opleve et arbejdsmiljø kendetegnet af et passioneret arbejdsfællesskab, en god og åben feedbackkultur samt et stort fokus på intern sparring.  

Som en del af et ambitiøst og driftigt salgsteam og med reference til CCO’en bliver du ansvarlig for det opsøgende salg af virksomhedens løsninger til kunderne. Du initierer og varetager selvstændigt salgsdialogen med de forskellige beslutningstagere i kundemålgruppen, og du indgår partnerskaber med relevante stakeholders i områderne. I forlængelse heraf laver du løbende research på kundeemnerne med henblik på at afdække historik og behov, ligesom du kontinuerligt ringer ud til kunderne for at sikre den nødvendige opfølgning på den indledende dialog. Du tager desuden på kunderejser med henblik på at sikre tilstedeværelse i området samt for at afholde præsentationer af virksomhedens produktsortiment. Du deltager i den daglige sparring med resten af salgsteamet – herunder deltager du i et ugentligt pipelinemøde med de to øvrige Sales Managers samt virksomhedens CCO. I forbindelse hermed indgår du i et samarbejde med afdelingens BackOffice og kontrollerer, at de udarbejdede salgstilbud stemmer overens med de aftalte forhold.      

For at få succes i rollen har du solid erfaring med internationalt projekt- og relationssalg, og det er en fordel, hvis denne erfaring er erhvervet inden for shipping- eller marinebranchen. Alternativt kan du have tilegnet dig din salgserfaring fra en virksomhed med fokus på salg af tekniske produkter af høj kompleksitet. Der er ingen specifikke præferencer i forhold til din uddannelsesbaggrund, hvorfor der er flere forskellige uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen. Det er dog fordelagtigt, hvis du har teknisk interesse og flair. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau, da den daglige kommunikation med internationale samarbejdspartnere er en central del af rollen.   

Som person er du kendetegnet af dine salgskompetencer, som kommer til udtryk i din dialogskabende og nysgerrige natur, og du brænder for at varetage et konstruktivt samarbejde med en række forskellige aktører. Du er udadvendt, passioneret og engageret, og du tilgår dit virke med en høj grad af struktur og målrettethed. Du har desuden et stort drive, som sikrer, at du proaktivt etablerer gode relationer til dine stakeholders og samarbejdspartnere, og det falder dig naturligt at tage ejerskab over dine ansvarsområder. Dertil sætter du en ære i at sikre en håndgribelig produktformidling i den behovsafklarende dialog med kunderne, ligesom du har et skarpt øje for de strategiske indsatsområder. Du er ligeledes opsøgende, tillidsvækkende og vedholdende, og du varetager dine arbejdsopgaver med stor ansvarsbevidsthed.    

Er du den nye Sales Manager til Hans Jensen Lubricators i Hadsund? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Jakob Møller Hansen på +45 28 99 84 30.  

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SENSU A/S, Gøteborgvej, 9200 Aalborg SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.elvium.com/da/positions/20255/c/applications/new

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850516

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet