Særlig fodboldturnering kom til Randers

Foto: Randers Kommune.
dato

Ombold, en landsdækkende fodboldturnering for brugere fra væresteder, varmestuer og psykiatriske tilbud, blev afholdt i Arena Randers den 22. november 2023.

Turneringen, der finder sted hver anden måned, tiltrak hold fra Fredericia, Odense og Herning. En af spillerne, 22-årige Tobias Jørgensen, har fundet et socialt fællesskab og kammeratskab gennem turneringerne.

Han er medlem af SAM Foreningen i Randers, der arrangerer gratis ugentlige fritidsaktiviteter for udsatte og sårbare personer. Trods indledende angst har Tobias genfundet sin fodboldform og er blevet en af holdets bedste spillere.

Fællesskabet i SAM Foreningen har hjulpet ham med at håndtere sin angst og har givet ham mere selvtillid. Ombold-turneringen i Randers blev arrangeret i samarbejde med Dronningborg Boldklub, SAM Foreningen og Bevæg Dig For Livet-indsatsen i Randers Kommune, der har til formål at få flere til at være aktive inden for idræt.

Projektleder Jesper Jakobsen understreger, at idræt og motion er for alle, også dem med psykiske udfordringer, misbrugsproblemer eller kriminalitet.


https://www.randers.dk/nyheder/saerlig-fodboldturnering-kom-til-randers/
Kilde: Randers Kommune