Randers bliver værter for DM-finalerne i beach handball

Foto: DanskHåndbold/Casper Horsnæs Larsen.
dato

Den 29. juni vil Tronholmparken ved Randers Fjord danne rammen om Danmarksmesterskabet for både kvinder og herrer i håndboldens voksende sandsport.

Da Danmark var værter for EM i beach handball i 2013, fik Randers Kommune anlagt et flot beach-område i Tronholmparken, der sidenhen er blevet nydt af utallige strandhåndbold- og volleyentusiaster. 

Nu er Randers så klar til at være vært for endnu et stort strandhåndboldarrangement, nemlig DM-finalestævnet i beach handball, der er særligt kendt for flot teknisk spil med 360 graders piruetter, flyveparader og vip til medspillere.

Tilskuere fra både nær og fjern kan dermed glæde sig til en sommerdag fyldt med spektakulære aktioner, god stemning og lækker baggrundsmusik.

"Vi ser frem til at skabe en sportsfest for både spillere og tilskuere på vores beach-anlæg, der har de optimale faciliteter tæt på by og vand og i hjertet af Randers. Finalestævnet samler Danmarks bedste strandhåndboldspillere for en dag og er dermed helt i tråd med vores politik om at afholde attraktive idrætsarrangementer i området," siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune. 

Danmarksmesterskabet i beach handball afvikles hvert år som en Beach Handball Tour på tværs af landet, hvor strandhåndboldhold kan samle point ved seks kvalifikationsstævner i løbet af maj og juni. Herefter kulminerer Touren i finalestævnet i Randers den 29. juni, hvor de 10 bedste kvinde-og herrehold dyster om medaljer. 

Udover DanskHåndbold og Randers Kommune får det lokale foreningsliv også en rolle i afviklingen af finalestævnet.

"Vi kommer til at trække på erfaringer fra Europamesterskabet i 2013, og så er der ikke tvivl om, at samarbejdet med ildsjæle her i lokalområdet er meget væsentligt for en flot og god afvikling af DM-finalerne," siger Torben Hansen. 

Der vil være fri entre til finalestævnet den 29. juni og dermed rig mulighed for at se kampe fra ca. kl. 9-18.

Læs mere om Beach Handball Touren her

Følg med i opdateringer i stævnets Facebook-begivenhed her

Kilde: Randers Event
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.