Østjyllands Politi: Nyt fra Havndal - tirsdag den 28. juli

Kilde: Østjyllands Politi

Havndal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 9.00

Østjyllands Politi fremstiller i grundlovsforhør kl. 9.00 ved Retten i Aarhus en 66-årig mand. Han sigtes for flere tilfælde af tyveri samt for vold.

Den 66-årige blev anholdt mandag eftermiddag, da vagten i et supermarked på Guldsmedegade i Aarhus tilbageholdt ham for tyveri af to 6-packs med øl samt flere energidrikke.


**

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00 tre mænd på hhv. 23, 20 og 28 år.

De sigtes for indbrud i et værksted i Risskov, efter at være blevet anholdt natten til tirsdag kl. 01.55 tæt på gerningsstedet.


**

 

Drukneulykke i Gjerrild Bugt

En 44-årig tysk mand afgik ved døden efter en drukneulykke mandag aften. Den 44-årige var på ferie i Danmark og fik tilsyneladende et ildebefindende, da han var ude at dykke i Gjerrild Bugt ved Grenaa. Manden blev reddet op ved hjælp af forsvarets redningstjeneste og fløjet med helikopter til Aarhus Universitetshospital, men blev erklæret død ved ankomst. De pårørende er blevet underrettet.


**

 

Spøgelsesbilist kørte i stjålet bil

Mandag aften kort før kl. 21.00 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi mod parkeringspladsen ved Havbakkevej i Egå, hvor en personbil var meldt stjålet, og hvor gerningsmanden var på vej ad Grenåvej i vestlig retning og imod færdselsretningen.

Midt på Grenåvej fandt betjentene den pågældende personbil, med en 49-årig mand bag rattet. Den 49-årige havde påkørt et skilt om vejarbejde, og holdt derfor stille.

Den 49-årige blev kl. 21.18 anholdt og sigtet for spirituskørsel, kørsel mod førerretningen, kørsel i frakendelsestiden samt for brugstyveri.


**

 

Dreng udsat for vold ved Skæring Skole

En 17-årig dreng henvendte sig natten til tirsdag på Politigården i Aarhus for at anmelde, at han var blevet udsat for vold af flere personer ved Skæring Skole.

Den 17-årige forklarede, at han mandag havde drukket øl med nogle venner hos en fælles veninde. Omkring kl. 00.35 gik de hen til skolen, da de ikke længere måtte være hos veninden. Den 17-årige forklarede, at han var gået hen til en træhytte, hvor man kan sidde og hygge sig, da ca. fem drenge tog kontakt til ham. Den 17-årige genkendte den ene, men kendte ikke de andre. Drengene sparkede den 17-årige og slog ham med flere knytnæveslag uden umiddelbart forvarsel eller grund. Drengene gik kort efter fra stedet i retning mod busstoppestedet.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til episoden på tlf. 114.


**

 

Færdsel


En 29-årig mandlig bilist blev mandag kl. 08.54 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset mellem Grøndalsvej og Skanderborgvej i Viby. Den 29-årige blev desuden sigtet for ikke at anvende sikkerhedssele.

Mandag kl. 09.35 blev en 43-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da en patrulje standsede ham på Klattrupgade i Havndal ved Randers.

En 20-årig mandlig bilist blev mandag kl. 10.49 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rolighedsvej i Havndal ved Randers.

Mandag kl. 11.02 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Hasle Ringvej og Paludan Mullers Vej i Aarhus, da en 77-årig mandlig bilist påkørte en 52-årig kvindelig bilist, da den 77-årige skulle dreje til venstre, og den 52-årige skulle køre ligeud. De involverede parter blev tilset af en ambulance, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 11.55 skete der et færdselsuheld på Præstegårdsvej på Samsø, da en 24-årig mandlig bilist, der kørte i østlig retning, påkørte en 55-årig mandlig bilist, der kørte i sydlig retning.

En 22-årig mandlig bilist blev mandag kl. 18.15 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Anelystparken i Tilst. Den 22-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret, besiddelse af narko og for overtrædelse af knivloven.

En 46-årig mandlig bilist blev mandag kl. 21.10 standset af en patrulje på Viborgvej i Randers. Her blev den 46-årige sigtet for kørsel uden førerret, og da det ikke var første gang, konfiskerede betjentene hans køretøj.

Natten til tirsdag kl. 01.58 skete der et færdselsuheld på Borgergade i Sall ved Hammel. En 18-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sin bil og påkørte derved potteplanter, hæk, blomsterbed og skraldespand på en privat adresse. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 05.40 skete der et færdselsuheld på Hammelvej i Langå, da en 33-årig mandlig motorcyklist mistede kontrol over sin motorcykel, angiveligt på grund af regn, og derfor væltede. Den 33-årige blev kørt på hospitalet, men kom ikke umiddelbart kritisk til skade.


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Østergade i Gjerlev begået den 27/7 mellem kl. 01.30 og kl. 02.00
På Ellemosevej i Hadsten begået mellem den 26/7 kl. 18.00 og den 27/7 kl. 16.20
På Astridsvej i Brabrand begået mellem den 13/7 kl. 18.00 og den 22/7 kl. 22.25
På Bülowsgade i Aarhus begået den 28/7 kl. 03.53Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler