Nyt fra Havndal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Havndal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i dag.

 

**

 

Aggressiv gæst på DOKK1

Tirsdag kl. 17.46 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra DOKK1 i Aarhus, hvor en servicevagt var blevet udsat for vold. Den 23-årige kvindelige servicevagt har forklaret til politiet, at hun blev tilkaldt af medarbejderne i receptionen, idet en kvinde gik rundt på stedet og chikanerede folk.

Servicevagten havde gentagne gange forsøgt at få kvinden til at forlade stedet, hvilket til sidst var resulteret i, at kvinden var blevet meget aggressiv og var begyndt at råbe skældsord efter servicevagten.

Servicevagten ringede herefter til politiet, og mens hun stod med telefonen i hånden greb kvinden fat i hendes håndled og vred armen rundt på hende, mens hun borede en negl ind i huden på hende, så det begyndte at bløde. Vagten fik revet sig fri, og kvinden begyndte at gå mod udgangen.

Vagten fulgte efter hende på afstand, mens hun havde politiet i røret, og kort efter kunne hun se, at en patrulje havde fået fat i kvinden på Åboulevarden. Den 32-årige kvinde blev anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste.

**

 

Bortvisning af ekskæreste endte med flere sigtelser

Tirsdag kl. 22.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, hvis ekskæreste havde indfundet sig i hendes lejlighed i Havndal og nu lå og sov i hendes seng. Manden var meget påvirket, og kvinden ønskede politiets hjælp til at få ham ud af huset.

Da patruljen ankom til stedet, blev den 32-årige mand gentagne gange bedt om at forlade stedet. Manden løb pludselig ud af huset, men satte sig i stedet i baggården. Betjentene tog atter kontakt til ham, og gjorde ham bekendt med, at han skulle forlade matriklen. Dette nægtede manden, der begyndte at råbe skældsord efter betjentene.

Den 32-årige mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. Manden nægtede dog at lade sig anholde, og det endte med tumult, hvor den 32-årige mand slog en af betjentene i ansigtet. Han blev derfor også sigtet for vold mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

**

 

Børn fik tilbudt et lift hjem

Tirsdag aften fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, der fortalte at hendes søn og hans veninde var blevet opsøgt af en mand i en bil, der tilbød dem et lift.

Børnene havde været til sport og gik ved 18.15-tiden hjemad på Runevej i Hasle, Aarhus V, da manden, der kørte i en sort bil, var kørt op på siden af dem. Manden havde snakket til børnene på engelsk og tilbudt at køre dem hjem. Børnene var blevet bange for ham, og var løbet hjem og havde fortalt deres forældre om hændelsen.

Østjyllands Politi vil gerne have kontakt til manden i den sorte bil for at få afklaret hvem han er, og hvad hans hensigt har været. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

**

 

Eftersættelse endte med flere sigtelser

Tirsdag kl. 13.42 endte en eftersættelse af en bil på Sydhavnsgade i Aarhus C, hvor føreren af bilen, en 34-årig mand, endte med at blive anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret, narkobesiddelse, overtrædelse af knivloven og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

I bilen sad der også to andre mænd på 42 og 57 år. Den 42-årige mand blev også sigtet for besiddelse af narkotika, da han havde både kokain og heroin på sig.

**

 

Løber opdagede brand i skur

Tirsdag kl. 14.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om en brand i et skur på Lundgaardsvej i Kysing Næs ved Odder. Anmeldelsen kom fra en 27-årig mand, der på sin løbetur havde set, at der var ild i et skur. Han fandt en vandslange og påbegyndte slukningen, hvorefter brandvæsnet kom og tog over.

Da politiet ankom til stedet, var ilden slukket, og takket være den 27-årige mands indsats nåede ilden ikke at sprede sig yderligere. Årsagen til branden er endnu ukendt.

**

 

Kvinde udsat for tricktyveri

Tirsdag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 66-årig kvinde, der ved 15.30-tiden var blevet udsat for et tricktyveri på Østervold i Randers. Kvinden har forklaret til politiet, hun blev kontaktet af en tysktalende mand, der gerne ville have vekslet en 20’er til en parkeringsautomat.

Manden rodede herefter selv rundt i kvindens pung for at finde mønterne, hvorefter han hurtigt forsvandt. Kvinden fandt efterfølgende ud af, at manden ikke havde taget nogen mønter, men i stedet stjålet alle de sedler, der var i pungen.

**

 

Smed pose med hvidt pulver ud af vinduet

Tirsdag kl. 21.53 kørte en patrulje efter en bil på M.P. Bruunsgade i Aarhus, der, ved synet af politiet, satte farten op. Patruljen fulgte efter, og betjentene kunne se, at der undervejs blev kastet en pose ud fra vinduet.

Betjentene fik samlet fat i posen, der indeholdte noget hvidt pulver, og kort efter blev bilen standset umiddelbart efter krydset ved Jægergårdsgade. Betjentene tog kontakt til de to 24- årige mænd, der sad i bilen, og de blev begge visiteret.

Ham der sad på førersædet blev fundet i besiddelse af et større kontantbeløb, hvoraf størstedelen blev inddraget, da det viste sig, at han skyldte penge til politiet. Ham på passagersædet blev fundet i besiddelse af to tramadol-piller og blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika.

Da posen var blevet smidt ud fra passagerens vinduer, og passageren blev fundet i besiddelse af kontanter, som formodedes at stamme fra narkosalg, blev han anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 11.23 skete der et færdselsuheld i krydset Søren Frichs Vej/Vestre Ringgade i Aarhus C, da en 42-årig mandlig bilist skulle svinge til venstre ad Søren Frichs Vej og overså en 41-årig kvindelig cyklist, der kom kørende på cykelstien. Cyklisten blev ramt og væltede, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Hun blev dog kørt til skadestuen for at blive tjekket. Den 42-årige mand blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tirsdag kl. 14.01 skete der et færdselsuheld på Udbyhøjvej i Randers NØ, da en 32-årig mandlig bilist kørte ud fra parkeringspladsen ved Rema1000 og overså en anden bil, ført af en 68-årig kvinde, hvilket resulterede i at de to biler stødte sammen. Den 68-årige kvinde blev kørt til skadestuen til tjek, men var ikke umiddelbart kommet til skade. Den 32-årige mand blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tirsdag kl. 15.00 blev en 53-årig mandlig knallertfører anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Allingåbro.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt ét indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Mispelvej i Randers NV begået mellem lørdag den 28/5 kl. 18.00 og tirsdag den 31/5 kl. 18.50
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler