Nyt fra Havndal i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Havndal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi søndag den 29. januar 2023

 

Der er ingen fremstillinger i grundlovsforhør i dag. 

Færdselsuheld
:
Søndag kl. 04:43 indgik der en anmeldelse til Østjyllands politi om et alvorligt færdselsuheld på Vesterbrogade / Silkeborgvej i Aarhus. En taxa ført af en 47-årig mand fra Favrskov kørte i retning mod centrum, da en 22-årig ung mand trådte ud foran taxaen og blev ramt direkte af bilen. Ved sammenstødet pådrog den 22-årige sig alvorlige skader og er i kritisk stilstand, men i øjeblikket stabil. En tilkaldt bilinspektør har undersøgt uheldsstedet sammen med politiets patruljer, og de nærmere omstændigheder omkring uheldet er ved at blive klarlagt. Den unge mands pårørende er underrettet. 

Søndag kl. 06:38 indgik en ny anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld – denne gang på Åby Ringvej / Bautavej i Aarhus. En 61-årig mand gik ud på kørebanen for at praje en taxa, der kom kørende. Bag ved taxaen kom en 36-årig kvinde kørende i en personbil, som passerede taxaen højre om, og ramte den 61-årige mand direkte på kroppen. Ved sammenstødet pådrog han sig så alvorlige skader, at han afgik ved døden på Skejby sygehus. Bilinspektøren fra det første færdselsuheld har nu også lavet undersøgelser på stedet, så vi arbejder på at få afklaret de nøjagtige omstændigheder. De pårørende er underrettet. 

Ordensbekendtgørelsen:
Søndag kl. 05:05 blev en 26-årig spirituspåvirket mand fra Randers sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ud for Jagtpart i Storegade i Randers. Han blev af flere omgange forsøgt bortvist fra stedet, idet hans adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden, men da han ikke ville efterkomme dette blev han anholdt og indbragt til Randers politigårds detention. Han bliver løsladt efter endt afrusning og afhøring. 

Restaurationsloven:
Søndag kl. 00:20 blev en 22-årig spirituspåvirket mand fra Grenaa anholdt på Færgekroen i Grenaa. Han havde en voldsom adfærd og var konfliktsøgende mod øvrige gæster, hvorfor han blev anholdt og lagt i detentionen. Han vil senere blive afhørt til sigtelsen for overtrædelse af restaurationsloven og dernæst løsladt. 

Søndag kl. 02:25 blev en 18-årig ung spirituspåvirket mand fra Skanderborg anholdt på restauration Kupé i Aarhus. Han havde forinden politiets ankomst forsøgt at indlade sig i slagsmål med en dørmand på stedet, men blev tilbageholdt indtil politiet ankom. Han blev anholdt og indbragt til detentionen i Aarhus, hvorfra han vil blive løsladt, når han er blevet afhørt og afruset. 

Eftersøgning:
Lørdag kl. 20:45 modtog Østjyllands politi en anmeldelse om en bortgået beboer fra plejecentret Fuglsanggaarden i Grenaa. Den 66-årige Jan Asbjørn gik fra stedet kort forinden, og politiet har hele natten forsøgt at finde ham – blandt andet med hunde - i en nærliggende plantage samt andre steder. Indsatsen blev indstillet kl. ca. 04:00, men gentoptaget kl. 08:00, hvor friske hunde samt flere droner er sat ind i indsatsen for at finde Jan Asbjørn. Østjyllands politi vil gerne høre fra borgere i området, hvis de skulle støde på ham. Han beskrives som: Mand, 66 år gammel, 180 cm høj, alm. af bygning, kort gråt hår og skæg, iført brun ruskindsjakke, grå joggingbukser og sorte sko. Ring 114, såfremt du ser ham. 

Færdsel:
Lørdag kl. 09:50 blev en 46-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han var blevet standset af en patrulje på Vesterbro i 8970 Havndal.

Lørdag kl. 16:13 blev en 18-årig mandlig bilist, sigtede for kørsel uden førerret, da han var blevet standset af en patrulje Randersvej i 8200 Aarhus N.

Lørdag kl. 22:49 blev en 30-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han var blevet standset af en patrulje på Tørvebryggen uden for Lille Rosengård i 8900 Randers C.

Indbrud:

Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i privatbeboelse i Østjyllands Politikreds.

På Feldbækvej i 8410 Rønde, begået mellem den 21/1 kl. 12:00 til den 28/1 kl. 12:00.

På Søholmvej i 8260 Viby J, begået den 28/1 mellem kl. 13:00 og 20:50.

 

 

Med venlig hilsen 

 

Flemming Lau

Vagtchef

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi