Nyt fra Havndal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Havndal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 7. maj 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller lørdag kl. 11.00 en 22-årig mand, der sigtes for overtrædelse af udlændingeloven, idet han har foretaget ulovlig indrejse i Danmark.

 

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller lørdag kl. 11.30 en 45-årig mand, der sigtes for overtrædelse af våbenloven, idet han blev fundet i besiddelse af en skarpladt pistol.

 
 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller lørdag kl. 12.00 en 26-årig rumænsk statsborger, der sigtes for i spirituspåvirket tilstand, at have ført sin bil mod færdselsretningen.Færdsel

Fredag kl. 09.30 blev en 53-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Dalbyovervej i Havndal.

Fredag kl. 16.55 blev en 31-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hobrovej i Randers Nv.

Fredag kl. 18.07 blev en 57-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Møllevangs Allé i Aarhus V.

Fredag kl. 20.46 blev en 26-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Hasle Ringvej i Aarhus V.

Fredag kl. 21.30 blev en 34-årig mand sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Skovgaardsgade i Aarhus C.

Lørdag kl. 02.30 blev en 20-årig mand på knallert anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Landevejen i Tranbjerg.Der er det seneste døgn ingen anmeldelser om indbrud i privat beboelse til Østjyllands politikreds.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler