Nyt fra Havndal i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Havndal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 en 16-årig ung mand i grundlovsforhør ved retten i Aarhus. Den 16-årige er sigtet for at have begået grov voldtægt mod en 15-årig pige på en adresse i Aarhus N i weekenden.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning, og Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

**

 

Anholdt på gaden for salg af narko

Mandag eftermiddag kl. 13.32 tog betjente fra Østjyllands Politi kontakt til en 18-årig mand, der kom gående på Vesterbro i Havndal. Manden virkede nervøs ved betjentenes indledende dialog med ham, og under en efterfølgende visitation af den unge mand fandt politiet også frem til både hash og kontanter samt en digitalvægt, som manden havde på sig.

Østjyllands Politi foretog på den baggrund også en ransagning af mandens bopæl, hvor der blev fundet en yderligere mængde hash. Den 18-årige blev anholdt, sigtet for besiddelse og salg af hash. Både hash og kontakter blev beslaglagt. 

 

**

 

Mand påkørt af letbanen

Mandag morgen kl. 07.20 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var blevet påkørt af letbanen i Risskov.

Personpåkørslen medførte en del gener for letbanens køretider i morgentrafikken, men den 58-årige mand, der blev påkørt, slap umiddelbart fra episoden uden større skader. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet, og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

**

 

Færdsel:

Mandag kl 07.45 skete der et færdselsuheld på Lystrupvej i Lystrup, hvor en 75-årig mandlig fodgænger blev ramt af en 61-årig mandlig cyklist. Fodgængeren pådrog sig behandlingskrævende skader i forbindelse med sammenstødet.

Mandag kl. 13.24 skete der et færdselsuheld på Rosenvangs Allé i Højbjerg i krydset ved Holmevej, hvor to biler kørte sammen. En 61-årig mand overså det røde lys i krydset, hvormed han påkørte en bil, der kørte frem for grønt lys. Den anden bil blev ført af en 71-årig kvinde, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med sammenstødet, hvor der dog skete betydelige materielle skader.

Mandag kl. 18.42 skete der et færdselsuheld på Nordkystvejen i Allingåbro. En 69-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sit køretøj og kørte ud i rabatten, hvor han påkørte et skilt. Ingen personer kom til skade i forbindelse med uheldet.

Mandag kl. 22.27 standsede en patrulje fra Østjyllands Politi en 20-årig mandlig bilist på Havkærvej i Tilst. Ved en efterfølgende ransagning af mandens køretøj fandt betjentene frem til en mindre klump hash, og den 20-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Mandag kl. 23.50 skete der et færdselsuheld på Holmstrupgårdvej i Aarhus V, hvor en 41-årig mandlig bilist angiveligt forsøgte at undvige to knallerter. Det medførte, at føreren mistede herredømmet over sit køretøj og kørte galt, så bilen landede på sit tag i krydset ved Agerøvej. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden. 

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Hamphøjvej i Højbjerg begået mandag d. 9/1 kl. 09.39
På Enghegnet i Grenå begået mellem torsdag d. 22/12 kl. 00.00 og mandag d. 26/12 kl. 00.00
På Egevangen i Randers C begået mellem lørdag d. 7/1 kl. 00.00 og mandag d. 9/1 kl. 11.00
På Næringen i Risskov begået mellem lørdag d. 5/1 kl. 19.00 og mandag d. 9/1 kl. 11.30
På Otte Ruds Gade i Aarhus N begået mellem søndag d. 8/1 kl. 23.00 og mandag d. 9/1 kl. 22.30

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi