Nyt aktivitetsområde i Nørrevangsparken er nu i brug

Foto: Randers Kommune.
dato

Randers Kommunes borgmester, Torben Hansen, indviede fredag den 8. september et nyt aktivitetsområde i Nørrevangsparken. Området er skabt for at fremme fællesskab på tværs af interesser og aldersgrupper.

Aktivitetsområdet, der er en del af en større forvandling af parken, inkluderer faciliteter som beachvolleybane, basketballbane, hænge-ud områder, længdespringsområde, diskgolfbane og fodboldbaner.

Projektet er blevet til i et tværfagligt samarbejde mellem kommunale afdelinger, skoler, ungdomsskoler, boligforeninger og lokale foreninger. Borgmesteren udtrykte i sin tale håb om, at parken vil blive et samlingspunkt for leg, træning, afslapning og fællesskab i mange år fremover.

Nørrevangsparken, der oprindeligt var en dyrskueplads, er i dag nabo til næsten 5000 mennesker, og indenfor en radius af 2 km bor der mere end 35.000 mennesker.

Dette giver mange mulighed for at benytte sig af de nye faciliteter, herunder Nørrevangsskolen, en certificeret idrætsskole med fem timers idræt hver uge året rundt.


https://www.randers.dk/nyheder/nyt-aktivitetsomraade-i-noerrevangsparken-er-nu-i-brug/
Kilde: Randers Kommune