Ny leder af Dagplejen i Randers Kommune

Randers Kommune har ansat Karen Lis Holdgaard Rasmussen som ny leder af Dagplejen, med start den 1. august 2024. Foto: Randers Kommune
dato

Randers Kommune har ansat Karen Lis Holdgaard Rasmussen som ny leder af Dagplejen, med start den 1. august 2024.

Karen Lis, 51 år, bringer en omfattende erfaring og kompetence til stillingen. Hun kommer fra en rolle som konstitueret dagtilbudsleder i Dagtilbud Midt og har en baggrund som pædagog med 25 års erfaring i forskellige ledelsesroller, herunder afdelingsleder og pædagogisk leder. Siden november 2023 har hun fungeret som konstitueret dagtilbudsleder.

Karen Lis har også videreuddannet sig med en diplomuddannelse i offentlig ledelse i 2013 og en master i organisatorisk coaching og læring i 2019. Hun udtaler: "Jeg glæder mig til at starte i dagplejen og til at lære denne del af organisationen at kende. Jeg brænder for børns trivsel, udvikling og det gode børneliv, samt det at være medskaber til et meningsfuldt arbejdsliv for medarbejderne."

Dagtilbudschef Lars Lynghøj udtrykker stor tilfredshed med ansættelsen:

"Med Karen Lis som overordnet leder af dagplejen får vi en erfaren og kompetent leder, som kender kommunen og dagtilbudsområdet gennem en længere årrække. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde."

Privat bor Karen Lis Holdgaard Rasmussen i Vorup og har to voksne børn på henholdsvis 20 og 23 år.


https://www.randers.dk/nyheder/ny-leder-af-dagplejen-i-randers-kommune/
Kilde: Randers Kommune