Ny fungerende socialchef er på plads

Tine Horn er uddannet socialrådgiver og har en omfattende baggrund inden for socialt arbejde. (Foto: Randers Kommune)
dato

Tine Horn, nuværende leder af Center for Psykiatri og Socialt Udsatte, er blevet udnævnt til fungerende socialchef i Randers Kommune.

Denne ændring sker i kølvandet på, at den tidligere socialchef, Runa Steenfeldt, tiltrådte som direktør for Social og Arbejdsmarked ved overgangen til juni. En af Steenfeldts første opgaver i sin nye rolle har været at finde en passende kandidat til stillingen som socialchef.

"Tine har en stor og bred erfaring i Randers Kommune, og jeg er overbevist om, at Tine er den helt rette til at træde ind i jobbet som socialchef," udtaler Runa Steenfeldt.

Tine Horn er uddannet socialrådgiver og har en omfattende baggrund inden for socialt arbejde. Hun har tidligere arbejdet på botilbud for voksne med udviklingshandicap i Odder Kommune, været leder af rådgivning for mennesker med sjældne handicap i Aarhus, leder af videnscenter for bevægelseshandicap i Marselisborgcentret i Aarhus, og leder af rusmiddelbehandling i Aarhus Kommune. De seneste 11 år har hun arbejdet i Randers Kommune, først som leder af Rusmiddelcenter Randers, derefter som leder for Center for Socialt Udsatte og senest som leder for Center for Psykiatri og Socialt Udsatte.

Stillingen som socialchef vil blive slået op, så en ny socialchef kan være på plads, når Tine Horn går på pension den 1. november 2024.


https://www.randers.dk/nyheder/ny-fungerende-socialchef-er-paa-plads/
Kilde: Randers Kommune