NK Care / BPA Service søger handicaphjælper til nystartet respirator team hos ALS ramt mand.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en handicaphjælper til nystartet respiratorteam hos ALS ramt mand i eget hjem. Arbejdspladsen ligger nordøst for Hadsund. Manden bor sammen med sin ægtefælle, og der er 2 katte i hjemmet.

Arbejdet består i at skabe en god og indholdsrig hverdag for manden, hvor det bl.a. omfatter personlig pleje, lettere rengøring, madlavning, deltage i indkøb og ledsagelse til forskellige aktiviteter og møder.

Stillingen indebærer oplæring i respiratoren hjemme hos manden før du har selvstændige vagter. Efter oplæringen vil du selvstændigt være i stand til at varetage alt vedr. respiratoren og det medfølgende udstyr. 

Erfaring fra tidligere respiratorjobs eller sundhedsfaglig erfaring vil absolut være at foretrække, dog er det vigtigste en god kemi mellem dig og manden. Det vil også være en fordel hvis du er god til nattevagter, da det er en del af jobbet.

Den person vi søger skal gerne have en god humor, være interesseret i politik og samfundsforhold, og kan du lide at lave sund og spændende mad, vil det være et stort plus.

Der er medarbejdere i hjemmet døgnet rundt pga. respiratoren, og vagterne vil være fra kl. 8 - 20 samt 20 - 8. Det er vågne nattevagter, det er bortvisningsgrund at sove på en nattevagt.

Der bliver lavet en vagtplan så stillingen bliver mellem 28-37 timer i gennemsnit pr. uge, men der bliver lavet individuelle timetal efter medarbejdernes ønsker. Vi arbejder mod at der skal arbejdes hver 3. weekend eller 4. weekend. Der bliver aflønnet efter løntrin 11, og har du mere end 3 års erfaring som handicaphjælper gives løntrin 12.

Har du lyst til at være med fra starten af, og vil gøre en forskel for manden, så send en skriftlig ansøgning til Nina Korsgaard på: nina@nk-care.dk

Der er opstart hurtigst muligt, og vi afholder jobsamtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

NK CARE ApS, Øster Linderupvej, 9740 Jerslev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: nina@nk-care.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5857647

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet