God mad og glade gæster til Åbent Hus

dato

Madservice Kronjylland afholdt i sidste uge deres årlige og populære Åbent Hus-arrangement. Se billederne og mærk den gode stemning i galleriet nedenfor.

Arrangementet tiltrak mange besøgende, som fik mulighed for at smage på et bredt udvalg af lækre retter tilberedt af Madservice Kronjyllands dygtige kokke. Der var noget for enhver smag, lige fra traditionelle danske retter til mere eksotiske smagsoplevelser.


Gæsterne kunne også få et indblik i, hvordan Madservice Kronjylland arbejder bag kulisserne. Der blev arrangeret rundvisninger i køkkenet, hvor de besøgende kunne se, hvordan maden bliver tilberedt og pakket, inden den sendes ud til kunderne.

Der var også mulighed for at møde nogle af de medarbejdere, der dagligt sørger for, at maden leveres frisk og velsmagende. De fortalte om deres arbejde og besvarede spørgsmål fra de nysgerrige gæster.


Stemningen var høj, og der var masser af smil og glade ansigter blandt de fremmødte. Mange benyttede også lejligheden til at tilmelde sig Madservice Kronjyllands madordning, så de fremover kan nyde godt af de lækre måltider.


Alt i alt var det en vellykket dag, som både gæster og medarbejdere vil se tilbage på med glæde. Madservice Kronjylland ser allerede frem til næste års Åbent Hus-arrangement, hvor de igen vil byde velkommen til en dag fyldt med madglæde og fællesskab.



https://www.randers.dk/nyheder/god-mad-og-glade-gaester-til-abent-hus/
Kilde: Randers Kommune