Flere hundrede ældre og børn deltog i årets Royal Side Run

Foto: Randers Kommune.
dato

Det traditionsrige Royal Side Run har igen i år samlet beboere fra flere plejecentre i Randers Kommune til en dag fyldt med motion, glæde og fællesskab.

I ugerne 22 og 23 blev begivenheden fejret med stor entusiasme og deltagelse på tværs af plejecentrene, hvor også lokale daginstitutioner var inviteret med.

Hos Kildevang deltog 52 børnehavebørn fra Naturbørnehaven i Langå sammen med 25 beboere. Trods regnen startede dagen med fælles opvarmning, hvorefter deltagerne begav sig ud på den 250 meter lange rute i sansehaven. Børnene løb op mod 15 runder, mens flere ældre tog op mod 4 runder. Dagen blev afsluttet med servering af sodavand, saft, pølser med brød og is, og børnene overrakte hjemmelavede medaljer.

Plejecenter Terneparken oplevede en morgen med regn, men vejret klarede op, og Royal Side Run kunne gennemføres under en smuk himmel. Deltagerne kunne vælge mellem tre forskellige ruter i byen, og dagen blev afsluttet med servering af hotdogs.

Kollektivhuset havde den største tilslutning med omkring 100 beboere og udeboende samt 30 børn og pædagoger fra Børnehaven Birkebo. Turen på 1,2 km gik fra Kollektivhuset over i Doktorparken, hvor cykelpiloterne sørgede for, at flere ældre også kunne deltage. Kaj på 100 år blev dagens vinder som den hurtigste gående. Dagen sluttede af med levende musik og sandwich på terrassen.

Beboerne på Lindevænget afholdt Royal Side Run på Naturcenter Randers, hvor turen gik gennem naturcenteret og langs Gudenåen. Tilbage ved bålhytten blev der serveret frikadeller og kold kartoffelsalat, og dagen blev afrundet med kaffe, kage og fællessang.

Rosenvænget havde en smuk kulisse med en rute på 500 meter markeret med flag og bannere. 95 glade børn og voksne deltog, og dagen sluttede med nybagte pølsehorn og kaffe med småkager.

Alt i alt var Royal Side Run igen et vellykket arrangement, der styrkede båndene mellem generationerne gennem motion, gode oplevelser og fællesskab. Se billeder fra dette års Royal Side Run i billedgalleriet, hvor vi har samlet nogle af de mange aktiviteter fra de forskellige plejecentre.


https://www.randers.dk/nyheder/flere-hundrede-aeldre-og-boern-deltog-i-aarets-royal-side-run/
Kilde: Randers Kommune